Volg ons

Archibir Architectenbureau

Archibir Architectenbureau

Archibir: vertrouwen is de sleutel...

Archibir is een samensmelting van ARCHitect BIRgitte Cools, afgestudeerd aan St.-Lucas te Gent in 1994. Na een stageperiode van twee jaar ging Birgitte Cools van start als zelfstandige onder de naam "archibir". Ondertussen bestaat "archibir" 16 jaar! Begonnen in Antwerpen en ondertussen gevestigd in Moorslede.

Bij Archibir staat de klant centraal. Wij houden rekening met uw wensen en budget. Een eerste contact is steeds vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat het "klikt" tussen bouwheer en architect. Tijdens een bouwproces is de architect de vertrouwenspersoon bij uitstek. Communicatie is zeer belangrijk en alles is bespreekbaar.

Meer en meer wordt ons de vraag gesteld naar totaalinrichting. Dit is een vakgebied dat ons enorm ligt en waar wij ons momenteel ook in specialiseren. Niets is mooier dan een architectuur afgewerkt tot in de kleinste details! Recent werd van start gegaan met eigen meubelcreaties die passen in elk interieur. Onze ontwerpen zijn zeer natuurlijk van vormgeving.

http://www.archibir.be/